I aften frister vi med en fantastisk italiensk rejepasta med masser af spændende ingredienser. Vi laver en vidunderlig tomatsauce med tomatpuré, cherrytomater, fløde, worchestershire sauce, chili og vores egen krydderiblandning som vi kalder Mamas Favorit. Vi blander saucen med spaghetti, og topper med stegte rejer og løg, og frisk rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
125 g
Cherrytomater
20 g
Rucola
½ g
Chiliflager
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
½ tsk
Sukker (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver cherrytomater.
Skyl rucola [½ pose, 2P].
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 4-5 min, eller indtil bløde.
Steg rejer og hvidløg med et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Overfør til en tallerken.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg Mamas Favorit, et nip chiliflager, tomatpuré, cherrytomater, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 1-2 min.
Tilsæt madlavningsfløde og worcestershire sauce, og lad simre i 2-3 min.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt pasta, pastavand [2 spsk I 4 spsk] og et nip salt og peber, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør
Anret pasta, rejer og rødløg på tallerkener.
Top med rucola.
Drys med resterende chiliflager [1/2 pakke, 2P].