topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk rejepasta

Italiensk rejepasta

med cremet tomatsauce og frisk rucolasalat

I aften frister vi med en fantastisk italiensk rejepasta med masser af spændende ingredienser. Vi laver en vidunderlig tomatsauce med tomatpuré, cherrytomater, fløde, worchestershire sauce, chili og vores egen krydderiblandning som vi kalder Mamas Favorit. Vi blander saucen med spaghetti, og topper med stegte rejer og løg, og frisk rucola.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Æg
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

125 g

Cherrytomater

20 g

Rucola

½ g

Chiliflager

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2845 kJ
Kalorier (kcal)680 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker18.3 g
Protein26.5 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 spsk | 4 spsk], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver cherrytomater.

Skyl rucola [½ pose, 2P].

Steg løg og rejer
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 4-5 min, eller indtil bløde.

Steg rejer og hvidløg med et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg Mamas Favorit, et nip chiliflager, tomatpuré, cherrytomater, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 1-2 min.

Tilsæt madlavningsfløde og worcestershire sauce, og lad simre i 2-3 min.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand og et nip salt og peber, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tør

Server
6

Anret pasta, rejer og rødløg på tallerkener. 

Top med rucola.

Drys med resterende chiliflager [1/2 pakke, 2P].