topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Jambalaya

Jambalaya

med chorizo og vilde ris

Krydret og farverig hverdagsmiddag med vilde ris, chorizo, selleri, porre, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder denne lækre Jambalaya med spicy chorizo ​​på under 45 minutter og serverer derefter med en kølende persilledressing med fraiche. Ay Cajun-ba det smager godt!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Oksebouillon

2 stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Vilde basmatiris

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)586 kcal
Energi (kJ)2452 kJ
Fedt23.15 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat76.92 g
Sukker12.6 g
Protein23.31 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg.

Forbered råvarer
2

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær selleri i tynde skiver. Halver porre [1/2 stk, 2P] på langs, og skær i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Lav jambalaya
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, selleri, porre og peberfrugt, og steg i 4-5 min. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], Ay Cajun-ba og et nip salt* og peber*, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middelvarme, tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og oksebouillon, og lad simre i 3-5 min.

Lav persilledressing
4

Hak persille fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], persille (gem lidt til anretning) og et skvæt vand i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

Tilsæt ris
5

Tilsæt ris, og vend sammen.

Server
6

Anret jambalaya i dybe tallerkener. Dryp med persilledressing. Drys med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image