Japanese crispy sesame pork
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanese crispy sesame pork

Japanese crispy sesame pork

with tonkatsu sauce and bacon rice

Har du aldrig hørt om Tonkatsu? Det er en japansk ret bestående af en paneret svinekotelet, der bliver stegt eller friteret. Vi serverer vores svinekøds-tonkatsu med en krydret sauce med soja, Worcestershiresauce og honning, og en sprød salat med kål, agurk, gulerod og mayonnaise.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Jordnødder
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

300 g

Svineschnitzel

150 g

Snittet kålsalat

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

80 g

Sød chilisauce

½ stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

20 g

Sriracha

150 g

Basmatiris

140 g

Bacon, tern

1 stk

Forårsløg

½ stk

Citron

75 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Ketchup (step 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5200 kJ
Kalorier (kcal)1243 kcal
Fedt57.7 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat117.8 g
Sukker32.8 g
Protein60.5 g
Salt8.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær citron i både. Krydr schnitzler med et nip salt*.

2

Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko og et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Vend schnitzler i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Pisk vand* [½ dl | 1 dl] og hvedemel* [½ spsk | 1 spsk] til en jævning i en lille skål med en gaffel. TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov, så schnitzlerne ikke sidder fast i stegepanden.

4

Opvarm samme stege pande (skyl af først) på middel varme. Tilsæt sojasauce, worcestershiresauce [½ pakke, 2P] og honning [½ pakke, 2P], og rør godt rundt. Tilsæt jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min, eller indtil tyknet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

5

Bland spidskål, agurk, gulerod, mayonnaise og et skvæt citronsaft i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret tonkatsu og salat på tallerkener. Dryp med sauce.Drys med forårsløg. Server med citronbåde.