topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk kylling teriyaki

Japansk kylling teriyaki

med fuldkornsnudler og stegte grøntsager

I aften skal vi lave kylling teriyaki med fuldkornsnudler, en ret med masser af smager og farver. Vi steger kylling, champignon, løg og peberfrugt og krydrer med hvidløg, ingefær og teriyakisauce. Derefter blander vi vores kylling teriyaki med udonnudler og serverer med friske forårsløg.

Tags:
Kalorielet
Proteinrig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

½ stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

100 g

Champignon

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)582 kcal
Energi (kJ)2435 kJ
Fedt7.5 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat75.3 g
Sukker19.3 g
Protein46.3 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Snit forårsløg fint.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.

Forbered kylling
3

Skær kylling i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling, svampe og rødløg i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er møre og kyllingen er gennemstegt.

Tilsæt peberfrugt, hvidløg og ingefær, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt teriyakisauce, nudelvand [1/2 dl | 1 dl] og nudler til stegepanden, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image