I aften skal vi lave kylling teriyaki med fuldkornsnudler, en ret med masser af smager og farver. Vi steger kylling, champignon, løg og peberfrugt og krydrer med hvidløg, ingefær og teriyakisauce. Derefter blander vi vores kylling teriyaki med udonnudler og serverer med friske forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
½ stk
Ingefær
1 stk
Forårsløg
100 g
Champignon
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Snit forårsløg fint.
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.
Skær kylling i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, svampe og rødløg i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er møre og kyllingen er gennemstegt.
Tilsæt peberfrugt, hvidløg og ingefær, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt teriyakisauce, nudelvand [1/2 dl | 1 dl] og nudler til stegepanden, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand, hvis saucen virker tyk.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.