Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En 'katsu sando' er en japansk sandwich, sammensat af saftigt kød, blødt brød og en asiatisk sauce. Vores variant indeholder bløde briocheboller, paneret svinekød og spidskål blandet med vores egen Asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
300 g
Svineschnitzel
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
½ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Del briocheboller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Bland mel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyb tallerken.
Vend svineschnitzel i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes af 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svineschnitzel i 3-4 min, indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: 1) Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 2) Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. 3) Steg ad omgange ved behov.
Imens, bland vegansk asiatisk mayonnaise, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend spidskål i skålen.
Fyld briocheboller med svineschnitzel og kålsalat.
Pak ind i papir, og halver når de skal spises.