Japanskinspireret ”katsu sando” med svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanskinspireret ”katsu sando” med svinekød

Japanskinspireret ”katsu sando” med svinekød

2 portioner | med vegansk asiatisk mayonnaise og spidskål

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En 'katsu sando' er en japansk sandwich, sammensat af saftigt kød, blødt brød og en asiatisk sauce. Vores variant indeholder bløde briocheboller, paneret svinekød og spidskål blandet med vores egen Asiatisk mayonnaise.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

300 g

Svineschnitzel

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

½ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3457 kJ
Kalorier (kcal)826 kcal
Fedt40.6 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat67.7 g
Sukker10.6 g
Protein46.3 g
Salt5 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Paner kød
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Del briocheboller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Bland mel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyb tallerken.

Vend svineschnitzel i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes af 2 spsk mælk.

Steg kød
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svineschnitzel i 3-4 min, indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: 1) Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 2) Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. 3) Steg ad omgange ved behov.

Lav kålsalat
3

Imens, bland vegansk asiatisk mayonnaise, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend spidskål i skålen.

Server
4

Fyld briocheboller med svineschnitzel og kålsalat.

Pak ind i papir, og halver når de skal spises.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image