Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med frisk spinat, og kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Curry-On
300 g
Kyllingebryststrimler
30 g
Spinat
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Æble
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Skær æble i små tern.
Bland crème fraiche, Curry-On, salt og et nip peber i en stor skål. Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.
Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld dem med kyllingesalat og spinat.