Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 10 pizzasnegle. Pizzasnegle er altid et hit hos børn (og voksne), og er nemme at forberede i forvejen, så de blot skal hives op af fryseren og varmes, inden de kan nydes eller kommes med på madpakken. Disse skønne snegle er med tomatsauce, revet ost, bacon og peberfrugt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
140 g
Bacon, tern
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder Mælk)
1 stk
Peberfrugt
1 dåse
Tomatpuré
½ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Bland tomatpuré, sukker, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Skær peberfrugt i 1/2 cm tern.
Rul pizzadej ud indtil den er 25 cm i diameter, og overfør til en bageplade med bagepapir.
Top med et tyndt lag tomatsauce, revet ost, bacon og peberfrugt.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Rul dejen sammen til en lang pølse, og skær ud i 10 snegle.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og tryk dem let sammen med hånden.
Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
Når pizzasnegle er afkølet, er de klar til at komme i madpakken.
TIP: Frys pizzasneglene ned, og tag dem op, når du har brug for dem. Varm dem før servering.