Open faced tandoori chicken naan bread
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Open faced tandoori chicken naan bread

with mint-jalapeno yoghurt and sweet potato loaded fires

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Hvede
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Jalapeno

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

280 g

Kyllingebryst

4 g

Mild Mahal

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

1 stk

Tomat

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til glaze

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4448 kJ
Kalorier (kcal)1063 kcal
Fedt38.7 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat117.1 g
Sukker17.2 g
Protein56.3 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image