Naanburger med tandoorikylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 Naanburger med tandoorikylling

Naanburger med tandoorikylling

med mynte-jalapeñoyoghurt og sød kartoffelfritter

I dag skal vi lave uimodståelige burgere med inspiration fra det indiske køkken. Det betyder velkrydret kylling, sprøde grøntsager, chutneyyoghurtdressing og koriander indkapslet i lune naanbrød. Hertil sød kartoffelfritter toppet med herlige indiske smage - jalapeno-mynteyoghurt, peanuts, tomat og koriander.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Hvede
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Jalapeno

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

280 g

Kyllingebryststrimler

g

Kyllingebryst

4 g

Mild Mahal

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

1 stk

Tomat

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4339 kJ
Kalorier (kcal)1037 kcal
Fedt36.1 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat118 g
Sukker17.7 g
Protein54.9 g
Salt4.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær søde kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav dressing
2

Imens, adskil mynte og koriander .

Hak mynte fint.

Flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint.

Bland halvdelen af yoghurt, aioli, mynte, jalapeno, vand, salt og et nip peber i en lille skål. 

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Forbered råvarer
3

Bland resterende yoghurt, abrikoschutney, salt og et nip peber i en lille skål.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skær rødløg i tynde ringe.

Steg kylling
4

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Krydr med Mild Mahal, salt og et nip peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Tilsæt smør, og vend kylling i smeltet smør.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered topping
5

Imens, hold naanbrød under rindende vand i 2 sek, og pak ind i sølvpapir.

Varm i ovnen i 4-5 min.

Hak tomat groft.

Bank peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Riv koriander i grove stykker.

Server
6

Halver naanbrød. Smør de større sider med abrikoschutneyyoghurt.

Top med kylling, agurk, rødløg, halvdelen af koriander, og luk med oversiden af naanbrød.

Anret naanburger og fritter på tallerkener.

Top fritter med tomat, peanuts og resterende koriander og mynte-jalapenoyoghurt. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image