topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kofta

Kofta

med appelsintabouleh & citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Hakket oksekød

20 g

Tranebær

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Mynte

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Panamad

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Appelsin

75 g

Fraiche

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)498 kcal
Energi (kJ)2084 kJ
Fedt15.62 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat51.61 g
Sukker1.5 g
Protein36.41 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

kog couscous
1

Bring vand* i kog i en gryde eller elkedel. Bland tranebær, couscous og bouillon i en skål. Tilsæt kogende vand*. Rør rundt. Dæk til med låg. Stil til side.   

Bland fars
2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Panamad, mynte, æg*, panko, hvidløg og et nip salt* i en skål. Rul fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min.

Lav tabouleh
4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skær appelsin i 1 cm tern. Vend tomat, agurk, persille og appelsin i skålen med couscous.

Bland citrondressing
5

Skær citron i både. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.]og citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret appelsintabouleh på tallerkener. Top med koftaer. Server med citrondressing.