topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospaneret torsk

Kokospaneret torsk

med pak choi-salat og asiatisk sauce

Ugens fisk frister med et væld af spændende ingredienser. Vi paneret torsk i kokosmel og panko, og steger den sprød. Samtidig koger vi luftige ris, bikser en frisk pak choi-salat med æble og penauts sammen, og laver en vidunderlig asiatisk sauce med ingefær, chili og sojasauce.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Fisk
Jordnødder
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

1 stk

Pak choi

1 stk

Æble

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3787 kJ
Kalorier (kcal)905 kcal
Fedt33.4 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat105.4 g
Sukker21.6 g
Protein40.6 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Paner fisk
2

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og kokosmel i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav pak choi-salat
4

Imens, hak pak choi fint. 

Skær æble i tynde stave.

Bland pak choi, æble, peanuts, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.

Lav asiatisk sauce
5

Pisk hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1 dl | 2 dl] sammen til en jævning i en lille skål.

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme.

Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], Ginger Ninja, sød chilisauce og smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Tilsæt jævning, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af varmen. 

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. 

Top med fisk, pak choi-salat og sauce.