Ugens fisk frister med et væld af spændende ingredienser. Vi paneret torsk i kokosmel og panko, og steger den sprød. Samtidig koger vi luftige ris, bikser en frisk pak choi-salat med æble og penauts sammen, og laver en vidunderlig asiatisk sauce med ingefær, chili og sojasauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
1 stk
Pak choi
1 stk
Æble
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2.5 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ spsk
Hvedemel (trin 5)
1 dl
Vand (trin 5)
1 spsk
Smør (trin 5)
Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og kokosmel i en tredje dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, hak pak choi fint.
Skær æble i tynde stave.
Bland pak choi, æble, peanuts, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.
Pisk hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1 dl | 2 dl] sammen til en jævning i en lille skål.
Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme.
Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], Ginger Ninja, sød chilisauce og smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Tilsæt jævning, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tag panden af varmen.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med fisk, pak choi-salat og sauce.