I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige pulled beans, som om vi steger med BBQ-sauce. Vi server vores BBQ-pulled beans med ingefærkogt jasminris, der fanger den vidunderlige sauce op, asiatisk mayo, chili og syltet spidskål med agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Spidskål, skåret
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 g
Chiliflager
1 stk
Agurk
½ stk
Ingefær
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
25 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Ketchup (step 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
Riv ingefær [½ stk, 2P] fint.
Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme.
Svits ingefær i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær agurk i 1 cm tern.
Bland spidskål, agurk, hvidvinseddike og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål, og masser i 30 sek, eller indtil mør.
Bland ketchup [1 spsk | 2 spsk], BBQ-sauce, sojasauce, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1/2 dl | 1 dl] og halvdelen af chiliflager i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans i 3-4 min.
Imens, bland asiatisk mayonnaise [½ pakke, 2P] og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.
Tilsæt BBQ-sauce til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tag panden af varmen.
Anret ingefærris i dybe tallerkener.
Top med pulled beans og asiatisk mayonnaise.
Drys med resterende chiliflager.
Server med spidskål.