Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig lækre ingredienser, som tilberedes på en festlig måde, med inspiration fra Korea! Vi bygger vores koreanske svinekødsbowl med luftige jasminris, svinekød stegt med asiatisk woksauce og hoisinsauce samt en frisk radisesalsa med agurk, forårsløg og sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk
75 g
Radiser
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
300 g
Svinekamfilet
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
20 g
Sriracha
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ dl
Vand (trin 5)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær radiseri kvarte. Hak agurk groft. Snit forårsløg fint.
Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr svinekød med et nip salt*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.
Bland agurk, radiser, forårsløg og sesamfrø i en mellemstor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.
Tilsæt asiatisk woksauce, hoisinsauce og vand* [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og varm op i 1 min.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med radisesalsa og svinekød. Dryp med sriracha. TIP: Undlad srirachaen, hvis du ikke er til stærk mad.