topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk svinekødsbowl

Koreansk svinekødsbowl

med frisk radisesalsa og spicy sriracha

Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig lækre ingredienser, som tilberedes på en festlig måde, med inspiration fra Korea! Vi bygger vores koreanske svinekødsbowl med luftige jasminris, svinekød stegt med asiatisk woksauce og hoisinsauce samt en frisk radisesalsa med agurk, forårsløg og sesamfrø.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Gluten
Sulfitter
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

300 g

Svinekamfilet

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2778 kJ
Kalorier (kcal)664 kcal
Fedt22.5 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat80.2 g
Sukker17.1 g
Protein38.7 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær radiseri kvarte. Hak agurk groft. Snit forårsløg fint.

Steg svinekød
3

Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr svinekød med et nip salt*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

Bland radisesalsa
4

Bland agurk, radiser, forårsløg og sesamfrø i en mellemstor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Tilsæt asiatisk woksauce
5

Tilsæt asiatisk woksauce, hoisinsauce og vand* [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og varm op i 1 min.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med radisesalsa og svinekød. Dryp med sriracha. TIP: Undlad srirachaen, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image