Kylling og ris elskes af hele familien, og er altid et sikkert bud, når der skal mad på bordet hurtigt. Vi koger ris og blander det derefter med smør og frisk pak choi. Vi panerer kylling med vores skønne krydderiblanding Goan Xacuti, og steger den derefter med rødløg, sojasauce, chili og sød chilisauce. Vi topper med cremet srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Rødløg
1 stk
Pak choi
8 g
Goan Xacuti
40 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ g
Chiliflager
150 g
Jasminris
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak pak choi groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Kom kylling i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.
Drys med Goan Xacuti, hvedemel [2 spsk I 4 spsk] og et nip salt, og vend sammen indtil kyllingen er helt dækket.
Opvarm olivenolie [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Sænk til middel varme. Tilsæt sojasauce, chiliflager [½ pakke, 2P] og sød chilisauce, og vend sammen.
Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Vend pak choi og smør [1 spsk I 2 spsk] i gryden med færdig ris.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Server med srirachamayonnaise.