Krydret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret grillost

Krydret grillost

med ovnbagte kartofler og saftig æbleslaw

I aften frister vi med grillost som vi panerer og steger gylden. Samtidigt bager vi oreganokrydret kartofler i ovnen, og bikser en frisk æbleslaw sammen med kål, citron og fraiche. Vi topper med cremet aioli, og så er maden færdig.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

½ stk

Citron

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3550 kJ
Kalorier (kcal)849 kcal
Fedt45.8 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat75.8 g
Sukker16.7 g
Protein37.3 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grillost
2

Skær grillost i skiver (2 pr. person).  

Kom hvedemel [1 spsk I 2 spsk] i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden tallerken. 

Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken. 

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg grillost
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Forbered råvarer
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Lav æbleslaw
5

Bland snittet kålsalat, æble, et skvæt citronsaft, fraiche, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Anret grillost, kartofler og æbleslaw på tallerkener. 

Server med aioli og resterende citronbåde.