Krydret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret grillost

Krydret grillost

med ovnbagte kartofler og saftig æbleslaw

I aften frister vi med grillost som vi panerer og steger gylden. Samtidigt bager vi oreganokrydret kartofler i ovnen, og bikser en frisk æbleslaw sammen med kål, citron og fraiche. Vi topper med cremet aioli, og så er maden færdig.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3597 kJ
Kalorier (kcal)860 kcal
Fedt46.1 g
Mættet fedt26.4 g
Kulhydrat77.5 g
Sukker15.7 g
Protein37.5 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grillost
2

Skær grillost i skiver (2 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden tallerken.

Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg grillost
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Forbered råvarer
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skær citron i både.

Lav æbleslaw
5

Bland snittet kålsalat, æble, et skvæt citronsaft, fraiche, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Anret grillost, kartofler og æbleslaw på tallerkener.

Server med aioli og resterende citronbåde.