Krydret koreansk kyllingeburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret koreansk kyllingeburger

Krydret koreansk kyllingeburger

med søde sesamkartofler og asiatisk mayo

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en spændende opskrift på krydret koreansk kyllingeburger med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores burgers med paneret kylling med koreansk BBQ-sauce, coleslaw med rødkål, forårsløg og ​​asiatisk mayo og syltet agurk og chili. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede, søde sesam-kartoffelbåde.

Tags:
Stærk
Allergener:
Sesam
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Chiliflager

450 g

Sød kartoffel

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Agurk

1 stk

Rød chili

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

100 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder Soja, Sesam)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5119 kJ
Kalorier (kcal)1224 kcal
Fedt54.1 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat122.2 g
Sukker23.7 g
Protein57.2 g
Salt5.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Vend kartofler med sesamfrø på bagepladen. 

Sylt agurk
2

Imens, skær agurk i tynde skiver. 

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål. Vend agurk og chili i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Paner kylling
3

Læg en hånd på hvert kyllingebrystfilet, og skær igennem på langs med en skarp kniv på et andet skærebræt. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. 

Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Krydr med et nip salt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
5

Del boller på midten.

Snit forårsløg fint.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 2-3 min, når kartoflerne har 3 min tilbage.

Imens, bland rødkål, forårsløg og halvdelen af ​​asiatisk mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Top kylling med BBQ-sauce.

Fyld boller med kylling, coleslaw og en smule agurk.

Server med kartoffelbåde, agurk og resterende asiatisk mayonnaise. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image