Krydret kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kyllingebowl

Krydret kyllingebowl

med bouillonkogt bulgur og hvidløgsyoghurt

I aften laver vi en velsmagende og nem kyllingebowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Buillonkogt bulgur med persille danner basen i bowlen. Hovedrollen har den lækre kylling, som marineres i vores krydderiblanding Mild Mahal. Vi topper den skønne bowl med agurk, salat, tomat, syltede rødløg og hvidløgsyoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Mild Mahal

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rødløg

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

4 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)431 kcal
Energi (kJ)1802 kJ
Fedt7 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat38 g
Sukker9.7 g
Protein47.2 g
Salt3.7 g

Redskaber

Medium Saucepan
Stegepande

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. 

Sylt rødløg
2

Imens, skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Skær tomat og agurk i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille groft.

Hak hjertesalat groft. 

Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en mellemstor skål.

Steg kylling
3

Vend kylling med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og Mild Mahal i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Imens, bland yoghurt, hvidløg, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland salat
5

Rør persille i gryden med bulgur.

Gem en smule syltelage [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. 

Bland agurk, hjertesalat, tomat, rødløg, syltelage og et nip salt og peber.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling og salat.

Dryp med hvidløgsyoghurt.