I aften laver vi en velsmagende og nem kyllingebowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Buillonkogt bulgur med persille danner basen i bowlen. Hovedrollen har den lækre kylling, som marineres i vores krydderiblanding Mild Mahal. Vi topper den skønne bowl med agurk, salat, tomat, syltede rødløg og hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Mild Mahal
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ stk
Rødløg
4 g
Kyllingebouillon
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Salat
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
2.5 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 4)
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, hak tomat og agurk groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Hak salat groft.
Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en skål.
Krydr kylling med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og Mild Mahal i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland yoghurt, hvidløg, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Rør persille i gryden med bulgur.
Gem en smule syltelage [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra.
Bland agurk, salat, tomat, rødløg, syltelage og et nip salt og peber i en skål.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling og salat.
Dryp med hvidløgsyoghurt.