Krydret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kyllingebryst

Krydret kyllingebryst

med sprød kålsalat og citrondressing

I aften frister vi med krydret kylling, som først brunes på panden med Panamad, og derefter bages gylden i ovnen. Kyllingen får selskab i ovnen af sprøde kartofler og rødbede. Skønt tilbehør er en frisk kålsalat med æble og persille og cremet citrondressing.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

2 stk

Rødbede

4 g

Panamad

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Citron

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Spidskål, skåret

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2179 kJ
Kalorier (kcal)521 kcal
Fedt7.9 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat69.9 g
Sukker22.7 g
Protein43.7 g
Salt1.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered kylling
2

Imens, krydr kylling med salt og Panamad.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Bag kylling
3

Overfør kylling til bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt, når rodfrugterne har 12 min tilbage.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
4

Imens, halver citron [½ stk, 2P].

Hak persille fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland spidskål, persille, æble og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav citrondressing
5

Bland fraiche, citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret rodfrugter, kylling og kålsalat på tallerkener. 

Server med citrondressing.