En klassisk Angus Striploin er altid en vinder, og et sikkert valg, når du vil have festlig mad, også hvis det er hverdag! Her har vi krydret kødet med lækre krydderier fra Mellemamerika! Vi serverer kødet med hvidløgsbagte kartofler og kål. Vi laver også vidunderlige majskolber toppet med cajunmayo, lagret ost og purløg. En fest for både mund og øje!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Angus Striploin
1 stk
Majskolbe
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Purløg
4 g
Panamad
2 stk
Hvidløgsfed
50 g
Grønkål, skåret
500 g
Kartofler
Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Panamad og et nip salt* og peber*. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Fordel kartofler og hvidløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Snit purløg fint. Del majskolbe i to. Bland mayonnaise og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Dryp majs med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Læg majs på bagepladen med kartofler, når de har 20 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg bøfferne i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Tilsæt grønkål til bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage. Top majs med en smule cajunmajo, og drys med finrevet ost og purløg. Skær bøffer i skiver.
Anret cajunmajs, grøntsager og bøffer på tallerkener. Server med resterende cajunmajo.