I aften har vi ikke sparet på krydderierne. Vi krydrer svinemørbrad med Tex-Mex, bruner den, og lader den derefter ovnbages til perfektion. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde, en spicy cajunmayonnaise og en spændende salat med stegt majs og frisk tomat og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
5 g
Tex-Mex
500 g
Kartofler
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 dåse
Majs
2 stk
Tomat
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.
Krydr kød med salt og Tex-Mex, og steg i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til bagepladen med kartofler, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm samme stegepande (tør af først) på høj varme.
Steg majs i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Overfør til en mellemstor skål, og lad køle en smule af.
Imens, snit forårsløg fint.
Skær tomat i 2 cm tern.
Vend tomat, forårsløg, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i skålen med majs.
Bland mayonnaise og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Skær kød i tynde skiver lige inden servering.
Anret kød, kartofler og majssalat på tallerkener.
Server med cajunmayonnaise.