Kylling à la King
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling à la King

Kylling à la King

med cremet svampesauce og frisk persille

I aften frister vi med vidunderlig hyggemad som kommer til at blive elsket af hele familien. Vi steger kylling, champignon og peberfrugt, som vi derefter blander med kogt farfalle og en fantastisk sauce med fløde og kyllingebouillon. Vi topper med frisk persille, og så er maden er klar!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Farfalle

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Peberfrugt

200 g

Champignon

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3534 kJ
Kalorier (kcal)845 kcal
Fedt19.4 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat105.2 g
Sukker12.6 g
Protein57.1 g
Salt1.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Steg kylling
2

Skær kylling i skiver (3 pr. person), og krydr med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min, eller indtil brunet og gennemstegt, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær svampe i tynde skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Steg peberfrugt og svampe
4

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og svampe i 3-5 min, eller indtil let brunet. Krydr med et nip salt* og peber*. Hak persille groft.

Bland kylling og pasta
5

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, kylling, pasta, pastavand [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af persille til stegepanden, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image