Kyllingesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med kartofler, grønne bønner, tranebær & sennepsdressing

Kylling og kartofler kan laves på rigtig mange måder. Prøv denne spændende opskrift med masser af skønne ingredienser. Vi laver en dejlig salat med stegt kylling, kogte kartofler, grønne bønner, æble og rødløg. Salaten bliver cremet af den skønne sennepsdressing med fraiche. Vi topper med smukke tranebær, og så er maden klar til at nydes.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Salat

300 g

Kartofler

75 g

Grønne bønner

1 stk

Æble

½ stk

Rødløg

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Middelhavsdrøm

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

20 g

Tranebær

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)400 kcal
Energi (kJ)1672 kJ
Fedt6.8 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat40.52 g
Sukker13.2 g
Protein43.63 g
Salt0.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kom kartofler i en stor gryde med saltet vand*, og kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra gennem et dørslag, skyl med koldt vand*, og kom kartofler tilbage i gryden.

 Forbered grøntsager
2

Fjern ender fra grønne bønner [1/2 pakke, 2P], og skær i 2 cm store stykker. Skær rødløg [1/2 stk , 2P] i tynde, halve skiver. Skær æble i 1 cm halve skiver. Snit hjertesalat fint.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland sennepsdressing
4

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og sennep [1/2 pakke, 2P] i en stor skål, og smag til med salt* og peber*.

Bland salat
5

Vend grøntsager, æble og kartofler i skålen med sennepsdressing.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med kylling og tranebær.