Citron-hindbærkage
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Citron-hindbærkage

Citron-hindbærkage

6-8 portioner | med hindbærhvirvel

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Forkæl dem du holder af med en smuk hindbærhvirvel-kage, som overhældes med en frisk og syrlig citronsirup. Kagen pyntes med crème fraiche og flere hindbærhvirveler, og har derfor en fantastisk wauw-effekt, når den skæres i stykker!

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

1 stk

Citron

100 g

Hindbærsyltetøj

300 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7592 kJ
Kalorier (kcal)1815 kcal
Fedt102.6 g
Mættet fedt43.9 g
Kulhydrat191.5 g
Sukker42.3 g
Protein21.5 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Bag kage
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.

Dryp med halvdelen af hindbærsyltetøj, og lav hvirveler med en gaffel.

Bag kage i 30-35 min.

Tage kage ud af ovnen, og lad køle fuldstænding af.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.

Lav citronsirup
2

Imens, halver citron.

Bring et stort skvæt citronsaft, sukker og vand i kog i en lille gryde på middel varme, og kog i 2-3 min.

Lad køle af, og hæld over færdigbagt kage.

Pynt kage
3

Smør crème fraiche på kage.

Dryp med resterende hindbærsyltetøj, og lav hvirveler med en gaffel.

Server
4

Anret kage på et fad.

Skær et stykke, og opdag hvirveleffekten fra hindbærsyltetøjet.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image