Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Har du prøvet at lave dessertpizza? Det er super nemt og hurtigt, og så er det et hit for både store og små! Vi topper vores hjerteformede pizza med to typer chokolade, og ovenpå kommer der friske appelsinstykker og sprøde hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
100 g
Hvide chokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Nødder, Gluten, Jordnødder, Rug, Hvede, Havre, Spelt, Byg)
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Appelsin
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.
Efter 3 min, rul pizzadej ud indtil den er 25-30 cm i diameter. Form dejen til et hjerte.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 8 min, og top så med mælkechokoladeknapper.
Bag i 2 min mere, eller indtil chokolade er smeltet.
Tag den færdigbagte pizza ud af ovnen, og smør chokoladen ud.
Kom hvide chokoladeknapper i en lille stor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil hvide chokoladeknapper er smeltede.
Hak hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Dryp hvid chokolade på pizza, og top med hasselnødder og appelsin.