Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Vi bliver aldrig trætte af gode frokostsandwiches, som er hurtige at lave! Denne luksuriøse variant er på luftige briocheboller smurt med abrikoschutney og fyldt med gouda, prosciutto og rucola. Til sidst steges den gylden og lækker i smør på panden, og serveres mens den er varm og blød.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
100 g
Prosciutto
1 spsk
Smør til stegning
Del briocheboller på midten.
Fordel abrikoschutney på hver bolle.
Skyl rucola.
Fyld briocheboller med revet gouda, prosciutto og rucola.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Tilsæt smør, og steg briochetoast i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
Halver briochetoast, og server mens de er varme.