Luksus-briochetoast med ost og prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Luksus-briochetoast med ost og prosciutto

Luksus-briochetoast med ost og prosciutto

2 serveringer | med abrikoschutney og rucola

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Vi bliver aldrig trætte af gode frokostsandwiches, som er hurtige at lave! Denne luksuriøse variant er på luftige briocheboller smurt med abrikoschutney og fyldt med gouda, prosciutto og rucola. Til sidst steges den gylden og lækker i smør på panden, og serveres mens den er varm og blød.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

100 g

Prosciutto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2415 kJ
Kalorier (kcal)577 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat53.5 g
Sukker16 g
Protein26.9 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered boller
1

Del briocheboller på midten.

Fordel abrikoschutney på hver bolle.

Fyld boller
2

Skyl rucola.

Fyld briocheboller med revet gouda, prosciutto og rucola.

Steg toast
3

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Tilsæt smør, og steg briochetoast i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Server
4

Halver briochetoast, og server mens de er varme.