I aften laver vi skøn mad, velegnet til at nydes til en god film, da bestik er overflødigt. Vi laver sandwichen med ovnstegt peberfrugt, en velsmagende kikærteblanding med karry, yoghurt, abrikoschutney og sprød rucola. Vi serverer vores skønne sandwich med sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Kikærter
37.5 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Rucola
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
4 g
Curry-On
500 g
Kartofler
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Lime
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
½ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.
Skyl kikærter under koldt vand i en si, og mos med en gaffel i en skål.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Tilsæt yoghurt [½ pakke, 2P], Curry-on, mayonnaise, et stort skvæt limesaft, abrikoschutney [½ pakke, 2P], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber til skålen med kikærter, og rør rundt.
Varm brød direkte på risten i ovnen i 7-8 min, eller indtil gennemvarmet og sprødt.
Skyl rucola [½ pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.
Bland rucola, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.
Del brød på midten.
Fyld med peberfrugt, rucola og en smule kikærtemos.
Server med kartoffelbåde og resterende kikærtemos.