Lun kikærtesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lun kikærtesandwich

Lun kikærtesandwich

med bagte kartoffelbåde og bagt peberfrugt

I aften laver vi skøn mad, velegnet til at nydes til en god film, da bestik er overflødigt. Vi laver sandwichen med ovnstegt peberfrugt, en velsmagende kikærteblanding med karry, yoghurt, abrikoschutney og sprød rucola. Vi serverer vores skønne sandwich med sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

37.5 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Rucola

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

4 g

Curry-On

500 g

Kartofler

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Lime

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)924 kcal
Energi (kJ)3866 kJ
Fedt31.9 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat134.8 g
Sukker21 g
Protein23.9 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bag peberfrugt
2

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Forbered kikærter
3

Skyl kikærter under koldt vand i en si, og mos med en gaffel i en skål. 

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Tilsæt yoghurt [½ pakke, 2P], Curry-on, mayonnaise, et stort skvæt limesaft, abrikoschutney [½ pakke, 2P], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber til skålen med kikærter, og rør rundt.

Varm brød
4

Varm brød direkte på risten i ovnen i 7-8 min, eller indtil gennemvarmet og sprødt.

Forbered rucola
5

Skyl rucola [½ pose, 2P] under koldt vand i et dørslag. 

Bland rucola, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Server
6

Del brød på midten.

Fyld med peberfrugt, rucola og en smule kikærtemos. 

Server med kartoffelbåde og resterende kikærtemos.