Smoothiebowl med mango og passionsfrugt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Smoothiebowl med mango og passionsfrugt

Smoothiebowl med mango og passionsfrugt

2 portioner | med mandel og kokos

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Boost din morgen med en skøn smoothiebowl med friske og lækre ingredienser! Vi blender mango, passionsfrugt, yoghurt og kokosmælk, og topper vores bowl med passionsfrugt, ristede mandler og kokosmel.

Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Mango

180 ml

Kokosmælk

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

2 stk

Passionsfrugt

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2147 kJ
Kalorier (kcal)513 kcal
Fedt35.5 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat32.7 g
Sukker24.2 g
Protein10.6 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Forbered frugt
1

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver passionsfrugt.

TIP: Du kan fryse mangoternene dagen før, hvis du vil have en tykkere smoothie.

Rist mandler
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Bank mandler (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Blend smoothie
3

Kom mango, halvdelen af passionsfrugtens indmad (grav ud med en ske), yoghurt og kokosmælk i blenderen.

Blend i 1-2 min, eller indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
4

Anret smoothie i skåle. 

Dryp resterende passionsfrugt over, og top med mandler og kokosmel.