Marineret steakburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret steakburger og pestodressing

Marineret steakburger og pestodressing

med ovnbagte fritter og karamelliserede løg

Så blev det weekend, og familien skal forkæles med fantastiske steakburgers. Kødet får en spændende smag af at blive marineret i balsamico, inden det steges til perfektion. Vi bygger vores burgers med pestodressing, kød, karamelliserede løg, rucola og tomatskiver, og serverer dem med hvidløgskrydrede fritter.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Cremet pestodressing

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

300 g

Rumpsteak

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Rucola

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3464 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat99.5 g
Sukker17.6 g
Protein44.1 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, krydr med salt, og vend med balsamico i en skål.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Forbered råvarer
3

Skær tomat i tynde skiver.

Del boller på midten.

Skyl rucola.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer (uden mariande) i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Tilsæt marinade, og steg videre i 30 sek, eller indtil tyknet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Varm boller 
5

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Smør boller med en smule pestodressing.

Fyld med bøffer, rødløg, rucola og tomat.

Server med fritter og resterende pestodressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image