Amerikanske pandekager med chokolade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske pandekager med chokolade

Amerikanske pandekager med chokolade

4 portioner | og rørt citronricotta

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores pandekager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chocolate Chip OG pandekager! Kan man tænke sig en bedre kombination? Hele familien kommer til at elske disse vidunderlige pandekager fyldt med chokoladeknapper. Luftig citron-ricotta og syrlig citronsirup giver en skøn kontrast til alt det søde.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

200 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

1 stk

Citron

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

100 g

Sirup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 1)

5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6450 kJ
Kalorier (kcal)1541 kcal
Fedt64.4 g
Mættet fedt38.2 g
Kulhydrat197.2 g
Sukker94.8 g
Protein37.3 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Opvarm en stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gylden, og stil til side i en skål.

Pisk vand [5 dl], pandekagemiks og chokoladeknapper sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: 1) Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. 2) Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres på 100 °C/80 °C (varmluft). 

Lav sirup
2

Halver citron. 

Bland sirup og citronsaft [1 spsk] i en lille gryde på middelhøj varme.

Kog indtil sirup tykner, 8-10 min, rør rundt nogle gange undervejs. 

Sluk for varmen og dæk med låg indtil servering. 

Pisk ricotta
3

Pisk ricotta og citronsaft [1 spsk] i en mellemstor skål, indtil glat og luftigt, cirka 30 sek.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, top med citron ricotta, dryp med citronsirup, og drys med kokosmel. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image