Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Hindbær og citron er en klassisk kombination, som de fleste elsker. Vi bager den færdige kagemiks med hindbærsyltetøj, og topper den med en frisk glasur lavet af citronsaft og flormelis. Vi pynter med citronskiver og hakkede pistacienødder, og så er den smukke, og yderst velsmagende kage klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
100 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
100 g
Hindbærsyltetøj
2 stk
Citron
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hæld halvdelen af kagemiks i en aflang springform med bagepapir.
Top med halvdelen af hindbærsyltetøj og resterende miks, og spred jævnt ud med en palet.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Skær ender væk fra en citron, skræl resten, og skær i tynde skiver.
Halver den anden citron.
Bland flormelis og citronsaft [2 spsk] i en lille skål.
Hak pistacienødder groft.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis glasuren er for tyk.
Lad kagen køle af inden servering.
Smør glasur på kagen, og pynt med citronskiver og pistacienødder.