Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med sprødstegt kylling, og en frisk kålsalat med fraiche, mayonnaise, hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Snittet kålsalat
280 g
Kyllingebryst
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skær hvert kyllingebryst i 3 skiver.
Bland Cajun, olivenolie [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål. Tilsæt kylling og vend sammen.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Vend snittet kålsalat i skålen.
Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld dem med salat og kylling.