Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Er du glad for brunch med lunt brød, bacon og æg? Så vil du blive vild med denne skønne briochebolle fyldt med sprød bacon, stegt champignon, spejlæg toppet med ost, og en cremet purløgsdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
150 g
Portobello
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
125 g
Bacon, skiver
1 pose
Purløg
½ tsk
Salt (trin 1)
2 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Imens, skær svampe i 1/2 cm skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 7-8 min, indtil brunede og bløde.
Krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber. Overfør til en skål med låg.
Skyl stegepanden, og opvarm den på middelhøj varme med en smule olivenolie.
Spejl æg [2 stk ] toppede med ost i 4-5 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, indtil gennemvarme.
TIP: Steg i 6-7 min, hvid du foretrækker blommen fast.
Imens, hak purløg fint.
Bland crème fraiche, purløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Fyld bolle med purløgsdressing, svampe, æg og bacon.