Chokolademuffins med ganache
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chokolademuffins med ganache

Chokolademuffins med ganache

6-8 portioner | og karamelliserede hasselnødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Vi gætter på at I er glade for chokolade, og den er vi bestemt ikke nærige med i denne opskrift. Vi laver chokolademuffins toppet med ganache lavet på fløde og chokoladeknapper. Vi topper med sprøde karamelliserede hasselnødder, og så kan chokoladefesten starte.

Allergener:
Nødder
Mælk
Soja
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

80 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

600 g

Chokoladekagemiks

(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker til sauce

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7859 kJ
Kalorier (kcal)1878 kcal
Fedt110.2 g
Mættet fedt40.5 g
Kulhydrat193.2 g
Sukker35 g
Protein28.4 g
Salt2.3 g

Redskaber

Ildfast fad
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Bag muffins
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Kom 12 papirmuffinsforme i en muffinsform, eller på en bageplade.

Fordel kagemiks i muffinsforme.

Bag muffins i midten af ovnen i 18-22 min, indtil gyldne.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Hvis du ikke har papirmuffinsforme, kan du smøre formen med 2 tsk blød smør. - Tjek om muffins er færdige ved at stikke en gaffel ned i. Muffins er færdige, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op.

Lav ganache
2

Imens, opvarm madlavningsfløde i en lille gryde på middel varme i 1-2 min.

Kom chokoladeknapper i en skål og hæld fløde over. Pisk forsigtigt indtil ganachen er glat.

Dæk skålen til og stil i køleskabet i 20-30 min.

Lav karamelliserede hasselnødder
3

Imens, opvarm en stor stegepande på middel varme.

Varm sukker, vand og et nip salt under omrøring, indtil karamelliseret, 4-5 min.

Tilsæt hasselnødder og rør videre i 2-3 min.

Fordel på et bagepapir og lad køle helt af.

TIP: Ved at afkøle bliver hasselnødderne sprøde.

Server
4

Anret afkølede muffins på en tallerken, og top med ganache.

Hak hasselnødder groft, og drys dem på muffins.