Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bruschetta smager fantastisk, og passer til næsten hvad som helst. I aften laver vi bruschetta med en cremet svampesauce med fløde og persille. Vi topper med trøffelolie og frisk persille, og så er de klar til at blive serveret.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Kruspersille
8 ml
Trøffelolie
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak svampe groft.
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt.
Bag i midten af ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Imens, smelt smør [1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, indtil brunet. Tilsæt hvidløg, madlavningsfløde, salt [1/2 tsk] og peber.
Hak persille fint (gem nogle hele blade til pynt).
Lad simre i 3-5 min, indtil tyknet, og rør derefter hakket persille i.
Top bruschetta med svampe, dryp med trøffelolie, og drys med persille.