topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Focaccia med ricotta

Focaccia med ricotta

4 portioner | med chilihonning og revet ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Med færdig focaccia laver du lynhurtig den skønneste snack, som også kan bruges som tilbehør til et væld af retter. Vi smører focaccia med ricotta, drysser med revet ost, og bager den gylden. Vi topper med spicy chilihonning, og serverer med krydret olivenolie at dyppe i.

Tags:
Stærk
Allergener:
Byg
Gluten
Rug
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

285 g

Focaccia med urteolie

(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)

50 g

Honning

2 g

Chiliflager

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2826 kJ
Kalorier (kcal)675 kcal
Fedt29.4 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat82.6 g
Sukker22.2 g
Protein17.2 g
Salt4.1 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Forbered  focaccia
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Kom focaccia på en bageplade med bagepapir.

Bag focaccia
2

Smør ricotta på focaccia, og drys med fintrevet ost. 

Bag focaccia i 9-10 min, indtil ost er gylden. 

Lav chilihonning
3

Opvarm honning og chiliflager i en lille gryde på middel-høj varme i 1-2 min.

Bland olivenolie [2 spsk], salt [1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

 

Server
4

Dryp focaccia med chilihonning.

Server med olivenolie til at dyppe i.