Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den kendte klassiker Chèvre Chaud fra Frankrig - salat med gratineret gedeost, har du måske spist på restaurant. I dag tryller du den selv frem, og kan se frem til at lave denne fantastiske frokost på blot 15 min. Vores salat indeholder salat, pære og balsamico, og vi topper vores baguette med gedeost og honning-valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
100 g
Blandet salat
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Pære
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
25 g
Honning
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 2)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.
Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.
Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.
Bland balsamico, olivenolie [1/2 spsk] og sukker [1/2 tsk] i en stor skål.
Skyl salat.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Vend salat og pære i skålen med dressing.
Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med gratineret gedeost, og drys med honning- valnødder.