Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Drøm dig varmen i Athen med disse skønne pitabrød, fyldt med velsmagende ingredienser. Dagens frokostpita fylder vi nemlig med kylling stegt med Souvlaki-krydderi, cremet tzatziki, og frisk agurk og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Souvlaki-krydderi
1 stk
Agurk
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Tomat
300 g
Kyllingebryststrimler
150 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling med Souvlaki-krydderi og salt [1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Pres eller hak hvidløg [½ stk] fint.
Riv agurk [½ stk] groft, og pres så meget væske ud som muligt. Bland agurk, yoghurt, hvidløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær resterende agurk i halve skiver.
Hak tomat groft.
Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld med tzatziki, kylling, agurk og tomat.