Græsk-inspireret kyllingegyros
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk-inspireret kyllingegyros

Græsk-inspireret kyllingegyros

2 portioner | med tzatziki og tomat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Drøm dig varmen i Athen med disse skønne pitabrød, fyldt med velsmagende ingredienser. Dagens frokostpita fylder vi nemlig med kylling stegt med Souvlaki-krydderi, cremet tzatziki, og frisk agurk og tomat. 

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Souvlaki-krydderi

1 stk

Agurk

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

300 g

Kyllingebryststrimler

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1937 kJ
Kalorier (kcal)463 kcal
Fedt10.7 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat42.9 g
Sukker9.3 g
Protein46.8 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. 

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling med Souvlaki-krydderi og salt [1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Lav tzatziki
3

Pres eller hak hvidløg [½ stk] fint.

Riv agurk [½ stk] groft, og pres så meget væske ud som muligt. Bland agurk, yoghurt, hvidløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

Skær resterende agurk i halve skiver.

Hak tomat groft.

Server
4

Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld med tzatziki, kylling, agurk og tomat. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image