Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Ananaskagen er yderst populær i USA og kendetegnes ved at der er ananasskiver længst ned, som giver et smukt blikfang ved at kagen bliver vendt når den er færdig. Vi drysser kagen med ristet kokos, og så er den klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
2 dåse
Ananasskiver
30 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 tsk
Sukker (trin 2)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Dræn ananas og dup skiver tørre med køkkenrulle.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Rist kokos indtil gylden, 2-3 min. Stil til side i en skål.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Kom bagepapir i en rund springform (diameter 20-22 cm), og drys med sukker [1 tsk].
Fordel ananas i springformen i et lag.
Bland kagemiks og halvdelen af kokos i en stor skål.
Hæld kagemiks over ananas, og spred jævnt ud med en palet.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Vend kagen på en tallerken, så man kan se ananas.
Drys resterende kokos over kage.
Server med crème fraiche.