Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde og fantastisk velsmagende søde kartoffel-fritter laver du nemt og hurtigt derhjemme. Vi blander fritterne med rasp, olivenolie og Panamad, og bager dem gyldne. Et spændende tilbehør er aioli som vi blander med lime og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
450 g
Sød kartoffel
4 g
Panamad
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 spsk
Olie til kartofler
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i tynde fritter.
Bland søde kartofler, olivenolie [2 spsk], rasp, Panamad, salt [1/2 tsk] og ent nip peber i en stor skål.
Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og bag i 20-30 min, indtil bløde.
Imens, hak koriander groft.
Halver lime.
Bland aioli, koriander, limesaft [1/2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Overfør fritter til en stor skål.
Server med lime-koriander aioli.