Krydrede søde kartoffel-fritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede søde kartoffel-fritter

Krydrede søde kartoffel-fritter

2 portioner | med lime-koriander aioli

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde og fantastisk velsmagende søde kartoffel-fritter laver du nemt og hurtigt derhjemme. Vi blander fritterne med rasp, olivenolie og Panamad, og bager dem gyldne. Et spændende tilbehør er aioli som vi blander med lime og koriander.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Panamad

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til kartofler

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2499 kJ
Kalorier (kcal)597 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat51.7 g
Sukker3.6 g
Protein6.6 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i tynde fritter.

Bag fritter
2

Bland søde kartofler, olivenolie [2 spsk], rasp, Panamad, salt [1/2 tsk] og ent nip peber i en stor skål.

Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og bag i 20-30 min, indtil bløde.

Lav lime-koriander aioli
3

Imens, hak koriander groft. 

Halver lime.

Bland aioli, koriander, limesaft [1/2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Overfør fritter til en stor skål. 

Server med lime-koriander aioli.