Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvem kan sige nej til fritter med ost og bacon? Vi bager hvidløgskrydrede fritter gyldne, topper dem med velsmagende gouda ost, og gratinerer dem. Vi topper med sprød bacon, kølende fraiche og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
2 stk
Forårsløg
140 g
Bacon, tern
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ tsk
Salt (trin 1)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, indtil gyldne.
Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Snit forårsløg fint.
Tag færdige fritter ud af ovnen, drys med ost, og bag videre i 3-4 min, indtil ost er smeltet.
Anret fritter på tallerkener.
Dryp med fraiche, og drys med bacon og forårsløg.