Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Mango smoothie bowl indeholder mango, yoghurt og honning, og toppes med granatæble, mandler og kokosmel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Mango
1 stk
Granatæble
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
300 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
50 g
Honning
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store stykker.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kerner med fingrene. Lad kerner falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Halver citron, og bland granatæblekerner med citronsaft.
TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Kom mandler i en plasticposeog knus med en stegepanden.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne.
Kom mango, yoghurt og honning i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Kom smoothie i skåle, og top med granatæble, mandler og kokosmel.