Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Er der noget bedre end at have weekend, og tid til at lave en fantastisk morgenmad? Croque madame er en klassisk fransk morgenmadssandwich, og er en variation af Croque monsieur, toppet med spejlæg. Om under en halvtime kan du se frem til at nyde denne skønne bagel fyldt med sennep, prosciutto, spejlæg og rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Prosciutto
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
40 g
Rucola
2 stk
Æg (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Del bagels på midten.
Placer bagels med skæresiden opad på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, skyl rucola.
Bland mornaysauce og sennep i en lille skål.
Smør mornaysauce på opvarmede bagels.
Top den nederste halvdel af hver bagel med prosciutto og ost.
Sæt bagels tilbage i ovnen i 4-5 min, indtil ost er smeltet og prosciutto er sprød.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg æg [2 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret bagte bagels på tallerkener.
Top med æg, rucola og den øverste halvdel af bagelen.