Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Hvis din mor har en sød tand, skal du forkæle hende med hjemmelavede muffins på mors dag. Vi topper vores muffins med en flot hvirvel lavet af hindbærssyltetøj, og knasende hakkede mandler, og så drysser vi med flormelis.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
1 g
Hindbærsyltetøj
80 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hak mandler groft.
Kom 12 papirmuffinsforme i en muffinsform, eller på en bageplade.
Fordel kagemiks i muffinsforme.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Top muffins med hindbærssyltetøj, og brug en gaffel til at lave en hvirvel.
Drys med mandler på muffins.
TIP: Hvis du ikke har papirmuffinsforme, kan du smøre formen med 2 tsk blød smør.
Bag muffins i midten af ovnen i 18-22 min.
Brug en si for at dryse flormelis på afkølede muffins.
TIP: Tjek om muffins er færdige ved at stikke en gaffel ned i. Muffins er færdige, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op.
Anret muffins på en tallerken.