Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne opskrift er perfekt både som let forret, men også som lidt ekstra til din aftensmad. Her frister vi med et væld af fantastiske ingredienser. En cremet ostedip med salatost, fraiche, hvidløg og basilikum, toppet med bagte cherrytomater, og serveret med sprøde hvidløgs-pitachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
250 g
Cherrytomater
1 pose
Basilikum
2 stk
Hvidløgsfed
2 spsk
Olivenolie (trin 1)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel cherrytomater på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i 15-20 min, indtil bløde.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak basilikum fint.
Bland olivenolie [2 spsk], halvdelen af hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Skær pitabrød hele vejen igennem, skær hver halve i kvarte, og fordel pitatrekanterne på en bageplade med bagepapir.
Pensl pitabrød med hvidløgsolie. Bag i midten af ovnen i 4-5 min, indtil gyldne og sprøde.
TIP: Hold øje med dem, så de ikke brænder på.
Bland fraiche, salatost, resterende hvidløg, sukker [1/4 tsk], olivenolie [1 spsk], salt [1/2 tsk], peber og halvdelen af basilikum sammen i en skål.
Pisk indtil glat, 1-2 min.
Top ostedip med bagte cherrytomater, og drys med resterende basilikum.
Server med pitachips.