Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Med dette focacciabrød, toppet med hvidløgssmør og revet gouda, har du det perfekte tilbehør til enhver suppe, salat, pastaret, dip mm. Det er også oplagt til at blive taget med på udflugt, picnic eller skovtur, og vi lover dig, at dine gæster vil blive imponerede over dine kokkenevner! Ellers kan du også bare nyde brødet som det er hjemme, f.eks. til frokost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
285 g
Focaccia med urteolie
(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)
2 stk
Hvidløgsfed
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 pose
Purløg
2 spsk
Smør til smør
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak purløg fint.
Smelt smør med et nip salt og peber i en lille gryde. Tilsæt hvidløg og purløg.
Skær et 2 cm dybt krydsmønster på brødets overflade, uden at skære hele vejen igennem brødet.
Placer brødet på en bageplade med bagepapir. Top med hvidløgssmør og ost.
Bag i 9-10 min, eller indtil osten er smeltet.
Server brødet mens det er varmt.