Ostegratineret hvidløgsfocaccia
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratineret hvidløgsfocaccia

Ostegratineret hvidløgsfocaccia

Delevenlig ret | med purløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Med dette focacciabrød, toppet med hvidløgssmør og revet gouda, har du det perfekte tilbehør til enhver suppe, salat, pastaret, dip mm. Det er også oplagt til at blive taget med på udflugt, picnic eller skovtur, og vi lover dig, at dine gæster vil blive imponerede over dine kokkenevner! Ellers kan du også bare nyde brødet som det er hjemme, f.eks. til frokost.

Allergener:
Byg
Gluten
Rug
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

285 g

Focaccia med urteolie

(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2292 kJ
Kalorier (kcal)548 kcal
Fedt24.9 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat62.5 g
Sukker2.4 g
Protein15.3 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered toppings
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Smelt smør
2

Smelt smør med et nip salt og peber i en lille gryde. Tilsæt hvidløg og purløg.

Bag brød
3

Skær et 2 cm dybt krydsmønster på brødets overflade, uden at skære hele vejen igennem brødet.

Placer brødet på en bageplade med bagepapir. Top med hvidløgssmør og ost.

Bag i 9-10 min, eller indtil osten er smeltet.

Server
4

Server brødet mens det er varmt.