Super nemme og velsmagende opskrifter inklusive opskriftskort med 3 trin, og portionsingredienser til 4 personer. Vores melblanding specielt til pandekager vil gøre disse amerikanske pandekager ekstra luftige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Æble
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
100 g
Honning
150 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
5 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Smør (trin 1)
4 spsk
Smør (trin 3)
Bland vand [5 dl] og pandekagemiks i en stor skål, og pisk indtil jævnet.
Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg 8-10 pandekager, en ad gangen, i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.
TIP: Tilsæt ekstra smør ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at dække dem til med sølvpapir, eller ved at placere dem i ovnen på 100°C/80°C varmluft indtil servering.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Hak hasselnødder groft.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 2-3 min, eller indtil let brunet og velduftende.
Overfør til en lille skål.
Smelt smør [4 spsk] i samme stegepande på middel varme.
Tilsæt æble og honning, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.
Sænk til lav varme.
Anret pandekager på tallerkener.
Top med yoghurt, æble og smørsauce.
Drys med hasselnødder.