Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, er du måske interesseret i at prøve en ny variant. Det hjælper vi gerne med, her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med stegt grillost, sprød salat, frisk agurk og spicy srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, skær grillost i 1 cm skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, indtil gylden.
Skyl salat.
Skær agurk i 1 cm skiver.
I en lille skål blandes mayo med sriracha sauce.
Skær en åbning i en side af pitabrødene.
Smør pitabrød med srirachamayo, og fyld med grillost, salat og agurk.